Bæredygtig ledelse

 

Beslutningstagning

Virksomheder under udvikling træffer hele tiden vigtige beslutninger. Via en 6-trins proces, fra indsamling af information til afvejning af argumenter og formulering af anbefaling, hjælper vi dig med at træffe og kommunikere en bedre beslutning.


Internationale forhandlinger

Mange faktorer spiller ind, når du forhandler internationalt. Der er både kulturelle, sproglige og juridiske barrierer, der skal håndteres. Baseret på mange års erfaringer med internationale forhandlinger, tilbyder vi hjælp i forhandlingsprocessen for at sikre det bedst mulige resultat.


Medarbejdermotivation

Vi arbejder med medarbejdermotivation gennem foredrag på virksomheden og samtaler med medarbejdere og/eller ledere.  Vi arbejder også mere gennemgribende med motivation i en virksomhed, ledergruppe eller afdelinger.


Konflikthåndtering

Vi hjælper dig med at håndtere dine konflikter  - både internt og med samarbejdspartnere. Vi fokuserer på at minimere eventuelle negative konsekvenser af konflikterne og identificere de elementer i konflikten, der kan anvendes konstruktivt,. Vi kan også fungere som mægler/mediator.

Vi har erfaring - og værktøjer, der virker